Jordi Sala arquitectura


http://jordisala.com/files/gimgs/th-56_ceipt_01_v2.jpg
http://jordisala.com/files/gimgs/th-56_ceipt_04.jpg
http://jordisala.com/files/gimgs/th-56_IMAGE-146_01_v2.jpg
http://jordisala.com/files/gimgs/th-56_ceipt_02_v2.jpg
http://jordisala.com/files/gimgs/th-56_ceipt_03_v2.jpg
http://jordisala.com/files/gimgs/th-56_ceipt_05.jpg
http://jordisala.com/files/gimgs/th-56_ceipt_06.jpg
http://jordisala.com/files/gimgs/th-56_ceipt_07.jpg
http://jordisala.com/files/gimgs/th-56_ceipt_08.jpg


CEIP Sant Llorenç del Munt, Terrassa

El nou centre es construeix a l’espai que ocupava la pista esportiva, (l’únic espai lliure del solar) alhora que es desenvolupa l’activitat a l’edifici existent, mentre duren les obres. Donat que les dimensions del solar són molt ajustades, que l’àmbit d’obra s’ha de separar el màxim possible de l’edifici en funcionament i que la façana principal del nou edifici està enfrontada a uns edificis de quinze plantes, s’ opta per projectar un edifici molt compacte que s’alimenta de llum i de ventilació per dos grans patis i que obra les aules a la façana nord-est vinculada amb la futura zona de pati.

Autor/s: Jordi Sala Albornà i Esteve Puigdengolas Legler
Promotor: GISA
Superficie: 2.575 m2